Seizoenkaarten tot maandag alleen online te verlengen bij FC Twente

0
Seizoenkaarten tot maandag alleen online te verlengen bij FC Twente

Supporters van FC Twente kunnen hun seizoenkaart tot aanstaande maandag alleen online bestellen. De afdeling Service & Ticketing in De Grolsch Veste is namelijk de komende dagen gesloten.

Donderdag is de receptie in het stadion van FC Twente dicht vanwege Hemelvaartsdag en ook het weekend daarna is de receptie gesloten. De afdeling Service & Ticketing is tot maandag 25 mei telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen kan een mail gestuurd worden naar: ticketing@fctwente.nl.

Het is uiteraard wel mogelijk om online de seizoenkaart te verlengen via ikmisoe.nl. Vanaf maandag 25 mei is het weer mogelijk om kaarten te verlengen bij de receptie van De Grolsch Veste.

De Fanstore in De Grolsch Veste en de Fanstore Outlet bij winkelcentrum De Klanderij zijn op Hemelvaartsdag wel geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ook vrijdag (12.00-17.00 uur) en zaterdag (11.00-17.00 uur) is het mogelijk om FC Twente-artikelen te kopen. In de Fanstore zijn grote kortingen op veel producten, gedurende deze periode zijn producten tot wel 80% afgeprijsd. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›