Droste: ''Mocht meetrainen bij FC Twente met echt goede spelers''

0
Droste: ''Mocht meetrainen bij FC Twente met echt goede spelers''

Wout Droste raakte begin vorig seizoen zwaar geblesseerd, maar het voormalig jeugdexponent van FC Twente, heeft zijn hoop op een mooi eind van zijn carrière nog niet opgegeven.

"Ik ben zeer tevreden met wat ik er tot nu toe uit heb gehaald. Het begon allemaal bij FC Twente", zegt Droste in het Algemeen Dagblad. "Toen ik daar mee mocht trainen met het eerste stonden daar echt goede spelers op het veld. Maar toen ik op huurbasis naar Go Ahead Eagles ging kwamen pas echt hoogtepunten."

Droste is trots op zijn carrière. "Als eerstedivisieclub in de halve finale van het bekertoernooi tegen Ajax gespeeld. Jammer genoeg niet gepromoveerd. Vervolgens wel kampioen geworden met Cambuur, daar twee goede jaren in de eredivisie mee gehad. En daarna met Heracles Europees voetbal gehaald. Dus als ik zo terugkijk heb ik zeker een mooie carrière gehad. Ik heb financieel gezien nooit echt een klapper gemaakt, maar sportief gezien heb ik echt een topcarrière gehad tot nu toe. Dat is goud waard."

Vorig seizoen kreeg hij een fikse klap. "Ik scheurde mijn voorste kruisband en ik had meniscusletsel. Daar ging het seizoen. Terwijl ik superfit was. Je denkt dat je onbreekbaar bent, maar toch gebeurt zoiets dan. Ook meteen de zwaarste blessure die je bijna kan hebben als voetballer. Dat was echt wel een megadomper", blikt Droste terug.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›