Bijen bereid om salaris in te leveren: ''We moeten bijschakelen''

0
Bijen bereid om salaris in te leveren: ''We moeten bijschakelen''

Peet Bijen is één van de spelers waarvan het contract op 30 juni afloopt. Hierdoor is de speler transfervrij op te pikken door andere clubs, maar door de coronacrisis is de situatie een stuk onzekerder.

"Voor de coronacrisis uit je contract lopen, was een prima positie, zeker als je goed gepresteerd had. Je kon jezelf laten zien, dat is anders nu, maar ik voel me er rustig onder. Achteraf hebben we pas een antwoord, we kunnen de markt niet voorspellen", zo laat hij weten in gesprek met TC Tubantia.

Bijen kan zich niet voorstellen om komend seizoen niet in De Grolsch Veste te spelen. Samen met Wout Brama is hij de enige speler die te horen heeft gekregen dat ze een gesprek krijgen met de nog aan te stellen directeur. Dan zal er worden gekeken of er nog een toekomst is voor Bijen bij de club.

Als hij wil blijven zal Bijen wel salaris in moeten leveren. Dit werd eerder al aangekondigd door Ted van Leeuwen. De verdediger heeft daar begrip voor, kijkend naar de crisis die momenteel gaande is. "Zo lang we kunnen blijven voetballen, is dat niet erg. Iedereen zit daarmee, het is een globaal verhaal. We moeten bijschakelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›