''Van trainingen bij FC Twente word ik zeker niet slechter''

3
''Van trainingen bij FC Twente word ik zeker niet slechter''

Keepster Jade Adan vertrekt bij Eredivisionist FC Twente Vrouwen om meer speeltijd te krijgen bij FC Eindhoven, dat actief is in de Topklasse. De 23-jarige doelvrouw uit Breda ziet daar een grotere kans op een basisplaats.

"Ik vertrek naar Eindhoven om te voetballen, niet om weer op de bank plaats te nemen", vertelt Adan in gesprek met BN DeStem. "Maar nergens krijg je garantie op een basisplek die moet ik zelf gaan verdienen. Ik ga gewoon mijn best doen. Iedereen krijgt een kans."

"Ik heb een contract tot 1 juli bij FC Twente dus ik train in principe tot die tijd nog in Enschede", vervolgt Adan. "Eindhoven begint op 1 juni met trainingen met de nieuwe selectie, maar ik weet dus nog niet of ik dan meteen aansluit. Dat geeft niet, van trainingen bij FC Twente word ik zeker niet slechter."

FC Eindhoven was dit seizoen dicht bij de titel in de Topklasse, voordat het coronavirus in ons land kwam. Adan ziet genoeg kansen om volgend seizoen alsnog kampioen te worden. "Absoluut. Met de versterkingen die we nu hebben, maken we zeker kans om de titel te pakken. Maar belangrijker voor mij is om weer plezier te hebben. Dat gaat vast goed komen gezien het aantal bekenden in het team. Het wordt een beetje een reünie", aldus Adan.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 May 2020 om 00:17
    Misschien die neppe Jaap Stam aanstellen
  • 22 May 2020 om 23:11
    Stewart wordt wss de nieuwe td
  • 22 May 2020 om 20:30
    Ikzeg. Jammer dat u ons fctwente verlaat. Ik wens u heel veel sterkte en succes toe bij uw nieuwe werkgever. En bedankt dat u bij ons fctwente uw inzet heeft getoond.
zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›