Jansen bevestigt: ''Naam van Groenendijk is daar inderdaad gevallen''

4
Jansen bevestigt: ''Naam van Groenendijk is daar inderdaad gevallen''

De geruchten deden gisteren al de ronde en zijn nu bevestigd. Alfons Groenendijk leek even in beeld om de nieuwe trainer van FC Twente te worden, maar lijkt vanaf 2021 als assistent van Dirk Kuyt bij Feyenoord aan de slag te gaan.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Rob Jansen, die de belangen behartigt van Kuyt, Groenendijk en Henrik Larsson, die genoemd wordt als andere assistent. "De toekomstplannen rond Dirk Kuyt zelf bij Feyenoord lagen al langer op straat. John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip", vertelt Jansen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Het nieuws lekte naar buiten en dus wil Jansen er niet over liegen. "Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbijgepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat. Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen", aldus Jansen.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 May 2020 om 10:25
  Wat maken we ons druk over lichtgewicht Groenendijk? Zit niet te wachten op een huilende trainer als het even niet loopt!
 • 27 May 2020 om 09:04
  Bla bla bla next
 • 27 May 2020 om 09:04
  Bla bla bla next
 • 27 May 2020 om 08:55
  Erg blij mee dat die het niet wordt.. Zoek iemand met een idee hoe te spelen.