Been verbaast zich: ''Twente ligt ook dicht bij Duitsland''

1
Been verbaast zich: ''Twente ligt ook dicht bij Duitsland''

Voor veel Eredivisie-fans is het wrang om te zien dat in Duitsland de bal weer rolt, maar dat in Nederland de stekker al uit de competitie is getrokken. Oud-Feyenoord-speler Mario Been vindt het apart dat in Nederland niet gevoetbald kan worden, maar in Duitsland wel.

"Het blijft toch raar dat we bij VVV niet mogen voetballen en 30 kilometer verderop in Mönchengladbach wel", zegt Been in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk is het een ander land, maar Groningen en Twente liggen ook dicht bij Duitsland. Ik vind het heel erg jammer dat de competitie hier niet is doorgegaan. Er was nog een hoop te vergeven, het beloofde een fantastisch slot te worden."

Been begrijpt dat de KNVB, van de clubs, een beslissing moest maken. "We moeten het er nu mee doen. De beslissing is genomen. Je kan ook niet de gezondheid op het spel zetten. In juni mogen we weer meer naar buiten. Gaat dat goed, dan kunnen we dadelijk misschien weer sneller beginnen", aldus Been.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 May 2020 om 17:40
    Vindt dit totaal niet te vergelijken, in het buitenland gaan ze spelen doordat het daar gaat om erorme bedragen. Wij mogen wel zeggen, namens de twentefans, dat we er (tot nu toe) goed vanaf gekomen zijn. Als we de competitie hadden hervat dan vrees ik dat we nog lager hadden gestaan en misschien nog gedegradeerd waren. Nu is het te hopen dat alle clubs het virus overleven en dat we weer wedstrijden kunnen zien volgend seizoen. Zie dit jaar ons niet in het stadion zitten helaas, heel maar dan ook heel misschien 2021 maar dan moeten we heel erg veel geluk hebben..