Janssen en Jans bij FC Twente? ''Dat zou ik heel mooi vinden''

Ron Jans wordt morgen gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van FC Twente. De oefenmeester tekent een contract voor één jaar bij de club uit Enschede en Tijmen van Wissing is heel benieuwd hoe de rest van de technische staf er uit zal gaan zien. 

"Bij Zwolle proefde ik altijd wel dat Rene Hake een hele belangrijke pion was, dus ik ben heel benieuwd hoe hij dat gaat invullen", sprak hij bij de Oosttribune. "Ik denk dat Jans met name het 'people-management' heel goed in de vingers heeft en het is natuurlijk voor de media interessant", aldus Van Wissing, die leuke uitspraken en interviews verwacht met Jans. 

"Hij is af en toe kribbig, hij kan een keer uithalen tijdens een persconferentie, we hebben de akkefietjes met Van Gaal wel eens gezien", blikt hij terug. "Dus hij is zeker niet op zijn mondje gevallen. Ik kan daar wel van genieten dat er in ieder geval iemand is die van zijn hart geen moordkuil maakt en ons af en toe ook van repliek dient. Ik denk niet dat we als journaille achterover kunnen leunen, want we krijgen gewoon een draai om de oren van Ron Jans", constateert Van Wissing.

De clubwatcher is ook benieuwd wanneer de assistent-trainers bekend worden. "Theo Janssen wordt veel genoemd he? Dat zou ik heel mooi vinden, maar daar weet ik niets van", benadrukt hij. "Morgen is de presentatie van Ron Jans en dan gaan we er nog uitvoerig over praten. Jack de Gier zou een prima assistent kunnen zijn voor bijvoorbeeld FC Twente. Overigens: Jan van Staa is niet in ons midden vandaag, maar hij is niet in onderhandeling met FC Twente", besluit Van Wissing. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand