Verhaegh blikt terug: ''Op dat moment heb je die teleurstelling niet''

2
Verhaegh blikt terug: ''Op dat moment heb je die teleurstelling niet''

Paul Verhaegh heeft een imposante carrière achter de rug. Via de jeugd van PSV kwam hij terecht bij FC Den Bosch, Vitesse, FC Augsburg, VFL Wolfsburg en uiteindelijk FC Twente. Ook speelde Verhaegh op het WK van 2014, waar hij nog mooie herinneringen aan heeft.

In de achtste finales stond hij zelfs in de basis tegen Mexico. "Het was niet onze beste wedstrijd, maar uiteindelijk draaien we die wel om en zijn we een ronde verder'', zo blikt Verhaegh terug bij NPO Radio 1. In de wedstrijd tegen Mexico werd Verhaegh gewisseld bij een 0-1 achterstand en speelde hij niet zijn beste wedstrijd. "Op dat moment heb je die teleurstelling niet. Je zit nog vol in die wedstrijd en hoopt dat je het nog omdraait. Op de bank leef je vol mee en je ziet die wedstrijd kantelen."

Hij spreekt dan ook van een unieke belevenis om met het Nederlands elftal derde te worden op een Wereldkampioenschap. "Als je er nu op terugkijkt ben je blij met een derde plek. Maar wij groeiden in het toernooi en waren er op een gegeven moment echt van overtuigd dat we wereldkampioen zouden worden. Maar dat is helaas niet gelukt'', aldus Verhaegh.

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 Jun 2020 om 12:11
  • Quote van 27 Jun 2020 om 12:05
   Lekker veel verdiend met niks doen, ajuuuuuuuuuuuuu !
  Respectloos ventje ben je soms....bah, en dan anderen als negatieveling en/of zeikerd weg (willen) zetten?


  Begrijp je nu wat er bedoelt wordt met; de pot verwijt de ketel?
 • 27 Jun 2020 om 12:05
  Lekker veel verdiend met niks doen, ajuuuuuuuuuuuuu !