''Dan hebben de seizoenkaarthouders toch wel een streepje voor''

3
''Dan hebben de seizoenkaarthouders toch wel een streepje voor''

Komend seizoen mogen er weer supporters De Grolsch Veste in, maar er mag niet gezongen of geschreeuwd worden en het moet op anderhalve meter afstand van elkaar. Technisch directeur Jan Streuer is optimistisch.

"Ik vind dat je al blij moet zijn met een begin", zegt Streuer in een uitgebreid interview bij Groot Onderhoud op RTV Oost. "Mijn gevoel het wordt niet eerder dan januari, maar nu komen ze met dit. Dus het gaat wel vrij snel beter."

De directeur uit Losser kijkt zelfs al verder. "Als het dan wellicht wel heel goed gaat, dan gaan ze het misschien wel sneller verruimen. Als er maar 10.000 supporters in mogen, dan hebben de seizoenkaarthouders toch wel een streepje voor."

"Je moet er oplossing voor zoeken. Als je 15.000 kaarten hebt verkocht en er kunnen er 10.000 elke week in, dan moet je de supporters twee van de drie weken laten komen, denk ik. Ik neem aan dat de seizoenkaarthouders wel voorrang krijgen het komende seizoen", besluit Streuer.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 29 Jun 2020 om 12:11
  Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig?Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.
  Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Voor meer informatie over onze service kunt u ons gewoon schrijven via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.
  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.
  Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het om een ??of andere reden zo moeilijk om een ??lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.
  We kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en we helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële problemen te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit.
  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) OF;WhatsApp: +447903159998U kunt altijd en overal naar ons schrijven.2020 © ?Alle rechten voorbehouden
 • 29 Jun 2020 om 12:09
  zal ff lekker worden als dat niet zo is !
 • 29 Jun 2020 om 11:28
  Dat lijkt mij ook ja.