Gakhokidze: ''Evert Bleuming speelde daarin een belangrijke rol''

0
Gakhokidze: ''Evert Bleuming speelde daarin een belangrijke rol''

Georgi Gakhokidze bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij FC Twente. De voormalig profvoetballer, die twee jaar geleden met zijn gezin terugkeerde in Nederland, hoopt dat zijn zoon Nikoloz ook door gaat breken bij de club uit Enschede.

"Door blessureleed heb ik niet alles uit mijn carrière kunnen halen", vertelt hij in gesprek met ELF. "Ik geloof erin dat het Nikoloz wel gaat lukken. Ik hoop dat hij voetbalfans vele vreugdevolle momenten gaat bezorgen", aldus Gakhokidze, die laat weten dat Nikoloz vorig jaar werd opgepikt bij Sparta Enschede. 

"Evert Bleuming speelde daarin een belangrijke rol", verklapt hij. "Nikoloz is geboren in het ziekenhuis in Geldrop en vanaf het moment dat ik me herinner constant met een bal in de weer. Niko maakt nu gebruik van mijn ervaring. Ik kan hem de juiste weg in sturen en helpen bij keuzes. Om profvoetballer te kunnen worden is veel wilskracht vereist", beseft Gakhokidze.

"Hij zal verbaasd zijn als hij dat hoort, maar ik zie die krachten in Niko", vervolgt hij. "Maar ik blijf hem op het hart drukken dat hij keihard moet blijven werken. Ik probeer al zijn wedstrijden bij FC Twente Onder 17 te bezoeken en pik regelmatig een training mee. Ik vind het ook belangrijk dat hij op school zijn best doet", benadrukt Gakhokidze. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›