FC Twente oefent tegen FC Emmen en Feyenoord: ''Live uitgezonden''

5
FC Twente oefent tegen FC Emmen en Feyenoord: ''Live uitgezonden''

Ron Jans begint aanstaande maandag aan zijn eerste groepstraining bij FC Twente. Na twee weken, krijgt de selectie een week vrij en vanaf 27 juli gaat de club uit Enschede zich 'volle bak' voorbereiden op de seizoensstart. 

"In de hele maand augustus spelen de Eredivisieclubs onderling oefenwedstrijden. Elke club speelt een uit– en een thuiswedstrijd", verklapt Paul van der Kraan in zijn nieuwsbrief. "Deze worden live uitgezonden op FOX Sports. Uiterlijk dit weekend zal het complete speelschema bekend worden gemaakt. Zodra we deze informatie hebben, zullen we die natuurlijk delen", vervolgt hij.

"Later deze maand weten we of  (een deel van de) supporters eventueel bij deze wedstrijden aanwezig mag zijn", aldus Van der Kraan, die laat weten dat trainer Ron Jan en technisch directeur Jan Streuer inmiddels al kennis hebben gemaakt met diverse geledingen binnen de club. "Streuer en Jans hebben zich voorgesteld aan de verschillende sponsorgroeperingen en voor komende week staat een avond gepland met de vertegenwoordigers van al onze supportersverenigingen." 

Update: VI-verslaggever Reon Boeringa laat via Twitter weten dat FC Twente op 5 september tegen FC Emmen oefent. Dat is mogelijk de laatste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen. Eerder deze week werd al bekend dat de Tukkers waarschijnlijk ook een oefenduel tegen Feyenoord gaan spelen. 

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 3 Jul 2020 om 22:17
  Hopelijk heeft FC Twente dan een volwaardige selectie. Ander Ron Jans op linksbuiten en Ivar van Dinteren op het middenveld.
 • 3 Jul 2020 om 17:19
  • Quote van 3 Jul 2020 om 15:47
   Nooit, gore feijenoord mag van mij een bom op.
   Walgelijk volk.
  Doe eens normaal joh gek! Sportieve rivaliteit mag er altijd zijn en is ook ontzettend mooi, maar zo te zien zit er bij jou gewoon een behoorlijke kronkel...
 • 3 Jul 2020 om 15:47
  • Quote van 3 Jul 2020 om 15:34
   Liever Feyenoord dan Ajax, Ajax heeft het altijd achter de elleboog
  Nooit, gore feijenoord mag van mij een bom op.
  Walgelijk volk.
 • 3 Jul 2020 om 15:34
  • Quote van 3 Jul 2020 om 14:57
   Vieze stink kakkerlakken bah bah
  Liever Feyenoord dan Ajax, Ajax heeft het altijd achter de elleboog
 • 3 Jul 2020 om 14:57
  Vieze stink kakkerlakken bah bah
zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›