DJ's draaien in lege Grolsch Veste: ''Het liep wat uit de hand''

0
DJ's draaien in lege Grolsch Veste: ''Het liep wat uit de hand''

DJ's Hans Aink en Sven Elias zetten de Grolsch Veste op z'n kop. Het publiek mocht niet aanwezig zijn in het stadion, maar kon via een livestream meegenieten.

''Het begon tien weken terug in een huiskamer, toen we het idee hadden om onze shows live te streamen. Maar het liep wat uit de hand en inmiddels hebben we de tofste locaties gehad'', legt Aink uit in gesprek met RTV Oost. Ze draaiden niet alleen in het stadion. Ook een leeg casino, op het dak van een hotel en in een vliegtuighangar werden als locatie gebruikt.

De dj's draaien om de supporters van FC Twente te steunen. Er zijn dus meerdere clubliederen te horen tijdens de set. ''Maar we hebben ook de trommelaars van Vak P uitgenodigd en we hebben een lichtshow, dus aan alles is wel gedacht'', vertelt Elias, die tijdens het draaien geen idee heeft hoe het publiek reageert. Die zitten namelijk allemaal thuis voor de computer te kijken.

''Natuurlijk is dat vreemd, zeker in het begin was het wennen. Maar we krijgen zoveel berichten en filmpjes toegestuurd tijdens het concert. Dan staan mensen gewoon op de tafels te dansen, daar krijg je genoeg energie van'', stelt Elias.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›