FOTO | Vriendenkring geeft wensenlijst en krentewegge aan Jans

Edmond Varwijk is al jaren seizoenkaarthouder bij FC Twente en tweewekelijks gaat hij naar de Grolsch Veste vanuit Vries in de kop van Drenthe. FC Twente-trainer Ron Jans heeft de supporters geholpen bij het 90-jarig jubileum van VAKO.

"De Varwijks zijn actieve clubmensen bij de amateurclub VAKO. FC Twente's nieuwe trainer werkte vrijdagavond 3 juli mee aan de viering van het 90-jarig jubileum van VAKO. De drie Vriendenkring-leden die zich gekscherend wel als de ‘VK-subafdeling Noord Drenthe/Grunn' afficheren, grepen het moment aan om Ron Jans namens de Vriendenkring een krentenwegge aan te bieden. Vers gebakken door de dorpsbakker in Vries", schrijft De Vriendenkring.

"Jans was compleet verrast en kondigde aan zijn buren bij het wegwerken van de krentenwegge te betrekken", vervolgt supportersvereniging. Ook een exemplaar van 'Onmachtig of Onmeunig' werd overhandigd. Uiteraard hebben de VK-leden uit het hoge noorden onze trainer nog enkele wensen meegegeven. Ze kwamen in de kern neer op het primair werken aan 'rust in de tent' en van daaruit opbouwen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanuit Vries in de kop van Drenthe komt de oorspronkelijk uit Losser stammende Edmond Varwijk al jarenlang op een jaarkaart naar zijn club FC Twente. Hij voedde zijn zoon Tijn op tot even trouwe Twente-supporter. Bert Westerink uit Groningen leerden zij kennen nav diens boek over FC Twente in de KKD. Sindsdien carpoolen ze soms naar de Grolsch Veste. De Varwijks zijn actieve clubmensen bij de zondagamateur VAKO in hun woonplaats. FC Twente's nieuwe trainer werkte vrijdagavond 3 juli mee aan de viering van het 90-jarig jubileum van VAKO. De drie Vriendenkring leden die zich gekscherend wel als de ‘VK-subafdeling Noord Drenthe/Grunn' afficheren, grepen het moment aan om Ron Jans namens de Vriendenkring een krentenwegge aan te bieden. Vers gebakken door de dorpsbakker in Vries. Jans was compleet verrast en kondigde aan zijn buren bij het wegwerken van de krentenwegge te betrekken. Ook een exemplaar van 'Onmachtig of Onmeunig' werd overhandigd. Uiteraard hebben de VK-leden uit het hoge noorden onze trainer nog enkele wensen meegegeven. Ze kwamen in de kern neer op het primair werken aan 'rust in de tent' en van daaruit opbouwen. Een mooie manifestatie vond ook Ron Jans van de vermaarde, wijdverbreide supportersschare van FC Twente '65.

Een bericht gedeeld door Vriendenkring FC Twente (@vriendenkringfctwente) op

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
31/03
FC Twente
14:30
Heracles Almelo
wo
3/04
SC Heerenveen
21:00
FC Twente
za
6/04
FC Twente
21:00
Fortuna Sittard
zo
14/04
Ajax
16:45
FC Twente
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 26 68 72
2 Feyenoord 26 45 62
3 FC Twente 26 24 53
4 AZ 26 30 49
5 Ajax 26 10 41
6 NEC 26 10 39
7 Go Ahead Eagles 26 3 37
Bekijk de hele stand