FOTO | Vriendenkring geeft wensenlijst en krentewegge aan Jans

0
FOTO | Vriendenkring geeft wensenlijst en krentewegge aan Jans

Edmond Varwijk is al jaren seizoenkaarthouder bij FC Twente en tweewekelijks gaat hij naar de Grolsch Veste vanuit Vries in de kop van Drenthe. FC Twente-trainer Ron Jans heeft de supporters geholpen bij het 90-jarig jubileum van VAKO.

"De Varwijks zijn actieve clubmensen bij de amateurclub VAKO. FC Twente's nieuwe trainer werkte vrijdagavond 3 juli mee aan de viering van het 90-jarig jubileum van VAKO. De drie Vriendenkring-leden die zich gekscherend wel als de ‘VK-subafdeling Noord Drenthe/Grunn' afficheren, grepen het moment aan om Ron Jans namens de Vriendenkring een krentenwegge aan te bieden. Vers gebakken door de dorpsbakker in Vries", schrijft De Vriendenkring.

"Jans was compleet verrast en kondigde aan zijn buren bij het wegwerken van de krentenwegge te betrekken", vervolgt supportersvereniging. Ook een exemplaar van 'Onmachtig of Onmeunig' werd overhandigd. Uiteraard hebben de VK-leden uit het hoge noorden onze trainer nog enkele wensen meegegeven. Ze kwamen in de kern neer op het primair werken aan 'rust in de tent' en van daaruit opbouwen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanuit Vries in de kop van Drenthe komt de oorspronkelijk uit Losser stammende Edmond Varwijk al jarenlang op een jaarkaart naar zijn club FC Twente. Hij voedde zijn zoon Tijn op tot even trouwe Twente-supporter. Bert Westerink uit Groningen leerden zij kennen nav diens boek over FC Twente in de KKD. Sindsdien carpoolen ze soms naar de Grolsch Veste. De Varwijks zijn actieve clubmensen bij de zondagamateur VAKO in hun woonplaats. FC Twente's nieuwe trainer werkte vrijdagavond 3 juli mee aan de viering van het 90-jarig jubileum van VAKO. De drie Vriendenkring leden die zich gekscherend wel als de ‘VK-subafdeling Noord Drenthe/Grunn' afficheren, grepen het moment aan om Ron Jans namens de Vriendenkring een krentenwegge aan te bieden. Vers gebakken door de dorpsbakker in Vries. Jans was compleet verrast en kondigde aan zijn buren bij het wegwerken van de krentenwegge te betrekken. Ook een exemplaar van 'Onmachtig of Onmeunig' werd overhandigd. Uiteraard hebben de VK-leden uit het hoge noorden onze trainer nog enkele wensen meegegeven. Ze kwamen in de kern neer op het primair werken aan 'rust in de tent' en van daaruit opbouwen. Een mooie manifestatie vond ook Ron Jans van de vermaarde, wijdverbreide supportersschare van FC Twente '65.

Een bericht gedeeld door Vriendenkring FC Twente (@vriendenkringfctwente) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›