Krabbe: ''Zörniger was ook niet verkeerd geweest als trainer''

2
Krabbe: ''Zörniger was ook niet verkeerd geweest als trainer''

Paul Krabbe heeft hoge verwachtingen van zowel Ron Jans als Jan Streuer. De voormalig speler van de Tukkers denkt dat de technisch directeur goed bij FC Twente past.

"Van Streuer verwacht ik wel het een en ander. Hij past uitstekend bij de oorspronkelijke grondgedachte van FC Twente en kent de voetbalvisie die bij FC Twente is geïntroduceerd door Kees Rijvers en decennia lang de basis is geweest voor de voetbalcultuur van FC Twente. Daar was niks mis mee, integendeel", zegt Krabbe in Sport in Twente.

Volgens Krabbe, die slechts tot twee wedstrijden voor FC Twente kwam, zal er veel jong talent doorstromen bij FC Twente. "Technisch voetbal is van alle tijd en zal het ook uiteindelijk altijd winnen. Als dat niet zo zou zijn dan had Streuer wel voor de Duitse trainer Zorniger gekozen. Was ook niet verkeerd geweest, Zorniger met zijn Red Bull filosofie en uitvoering. Het geweldige Twentse publiek (beste van Nederland) op de tribunes is de laatste acht jaar niet echt verwend geweest met een attractieve speelstijl. Had met Zorniger waarschijnlijk wel gekund."

"Ron Jans heeft overal wel een mening over en die zal het nu, net als elke andere trainer bij FC Twente, moeten laten zien waarbij hij natuurlijk wel afhankelijk is van het materiaal wat hij tot zijn beschikking krijgt", aldus Krabbe.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Jul 2020 om 23:53
    Die kiest voor Willem 2 of zelfs PSV.
  • 8 Jul 2020 om 22:54
    Off: meerdere Nederlandse clubs hebben interesse om Chris Richards van Bayern te huren dit seizoen. 20 jarige centrale verdediger die dit seizoen alles speelde in Bayern 2 en ook 4 keer scoorde. Zou een prima optie voor ons zijn aangezien we zeker nog 2 centrale verdedigers nodig hebben.
zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›