FC Twente-spelers op bezoek bij het Stadionteam: ''Erg leuk''

1
FC Twente-spelers op bezoek bij het Stadionteam: ''Erg leuk''

Joël Drommel, Gijs Smal, Godfried Roemeratoe, Xandro Schenk en Ennio van der Gouw zijn gisteren op bezoek geweest bij de leden van het stadionteam, zo laat FC Twente weten. Het gaat om cliënten van Aveleijn die altijd voor de de club uit Enschede klaar staan. 

Begeleidster Nicole Oosterbrook toont zich enthousiast. “Het werk dat ze mogen doen voor FC Twente vervult onze cliënten met trots en zorgt veel goede social contacten”, legt ze uit. “Nu de spelers ook weer terug zijn, vinden we het erg leuk dat ze even op bezoek zijn geweest en een attentie hebben gebracht. Fijn om te zien dat ons werk gewaardeerd wordt", aldus Oosterbrook.

Door de corona-maatregelen mochten de 21 leden van het Stadionteam niet meer aan het werk. “Wij zijn nog steeds niet actief in De Grolsch Veste, maar nu we van het RIVM steeds wat meer mogen verwachten we binnenkort de dagbestedingen ook weer langzaam op te kunnen starten", vervolgt ze. "In de tussentijd hebben we veel contact met elkaar en het was natuurlijk erg wennen", erkent Oosterbrook.

"Het zal spannend worden voor iedereen als we weer aan de slag mogen in het stadion", beseft ze. Oosterbrook weet dat iedereen staat te trappelen om 'gewoon' weer in het stadion te mogen werken. “Een aantal van hen pakt regelmatig de fiets om even langs te gaan bij De Grolsch Veste. Om de collega’s even te zien en bij te praten, die sociale contacten zijn erg belangrijk", besluit Oosterbrook. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Jul 2020 om 13:52
    Een aantal van deze namen zou mooi zijn... Aanval: Cerny, John, Ruiz, Stoch, Elia, Avdijaj, Kishna, Hasselbaink, Armenteros, Engels, El Ghanassy, Hepburn-Murphy, Sekou Sidibe, Traore (huur), Lang (huur), Antonucci (huur). Middenveld: Opoku, Ekkelenkamp (huur), Fredrik Jensen (huur) de Guzman, Lorenzo Ebecilio, Matthew Smith (huur) El Ahmadi (prestatiecontract), Osman, Mokotjo, Pelupessy. Verdediging: Verdonk, Matos (huur), Sevastano, Markelo, Letschert, Maghoma, Alim Ozturk, vd Heyden, Schwaab, Verlaat, Cristian Gonzalez, Dumic, Nacho, Douglas (prestatiecontract) Richards (huur), Troupee (huur evt. optie tot koop), Ebuehi (huur) Ashmelash. Keeper: Hahn of Harush als Drommel gaat en dan langzaam de Lange en/of vd Gouw brengen.
zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›