''Toen kreeg hij een contract bij Twente. Of dat pijn doet? Nee hoor''

0
''Toen kreeg hij een contract bij Twente. Of dat pijn doet? Nee hoor''

Jeffrey de Lange is dit seizoen reservedoelman bij FC Twente. De talentvolle keeper verlengde onlangs zijn contract in Enschede.

De Lange kreeg deze week bezoek van zijn opa Frits van Millingen (82), die bij een tankstation in Deurningen op een journalist van TC Tubantia stuitte. "Ik woon in Zwanenburg en ben op visite geweest bij mijn dochter en schoonzoon, die vieren vakantie op camping Kuiperberg in Ootmarsum", vertelt hij.

"Daarna heb ik bij mijn kleinzoon geslapen in Hengelo. Nu weer even terug naar de camping en dan vanavond naar huis. Een mooi ritje", aldus Van Millingen, wiens kleinzoon dus bij FC Twente onder de lat staat.

"Klopt, hij is de tweede keeper na Joël Drommel", geeft hij aan. "Jeffrey heeft vanaf zijn 7de bij Ajax gekeept, vier jaar geleden kreeg hij een contract bij Twente. Of dat pijn doet? Nee hoor. Ik ben een trotse opa. Ajax is leuk, maar het is niet zo dat ik zeg: er bestaat niks anders."

Van Millingen woont in het westen, maar kan zeker genieten in Twente. "Het is een schitterende plek met veel natuur. Door mijn kleinzoon ben ik ook bekend met Oldenzaal, daar woonde hij voordat-ie naar Hengelo verhuisde. Ootmarsum is ook een heerlijk pittoresk stadje. Ja, Twente is een mooi stukje Nederland."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›