Van der Kraan: ''Dat supporters boos worden is dan logisch''

1
Van der Kraan: ''Dat supporters boos worden is dan logisch''

Algemeen directeur Paul van der Kraan van FC Twente is niet te spreken over de verdwenen spandoeken in De Grolsch Veste. Die werden afgelopen weekend ontvreemd door twee personen.

"Afgelopen zaterdag zijn er spandoeken van enkele supportersverenigingen vernield en ontvreemd", zegt Van der Kraan. "Op beelden is te zien dat personen zich onrechtmatig toegang tot het stadion hebben verschaft door een toegangshek te vernielen en dat zij daarna doeken hebben vernield en meegenomen. We hebben aangifte gedaan bij de politie en hopen dat de daders snel gepakt worden."

Van der Kraan kwam er zelf niet achter dat de spandoeken verdwenen waren. "De vernieling en de ontvreemding van de doeken werd zaterdagmorgen overigens opgemerkt door enkele vrijwilligers die verder wilden met het verfraaien van het stadion", geeft hij aan op de officiële website van FC Twente.

"Al weken zijn tientallen enthousiaste supporters druk in de weer om het stadion nog roder te maken dan het al is", vervolgt Van der Kraan. "Dat is echt fantastisch om te zien en toont de betrokkenheid van velen aan. Daar past alleen maar bewondering voor. Dat supporters boos worden, omdat hun doeken zijn vernield en verdwenen is dan logisch."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Jul 2020 om 12:14
    Gewoon drie dagen de tijd geven om zich te melden en anders beelden vrij geven. Denk dat ze liever een boete of een taakstrafje krijgen dan vak P aan de deur.
zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›