FC Twente waarschuwt: vanavond stopt verkoop seizoenkaarten

0
FC Twente waarschuwt: vanavond stopt verkoop seizoenkaarten

FC Twente heeft besloten om de seizoenkaartverkoop voorlopig stil te leggen. Tot vanavond 18.00 uur kunnen supporters een seizoenkaart bestellen.

"Om de huidige seizoenkaarthouders de kans te bieden bij zoveel mogelijk thuiswedstrijden aanwezig te zijn, stopt de verkoop van seizoenkaarten vanavond om 18.00 uur", laat algemeen directeur Paul van der Kraan op de officiële website van FC Twente. "Dit geldt zolang de corona-maatregelen van toepassing zijn."

Het wordt voor FC Twente lastig om de supporters op een goede manier toe te laten. "Er zijn veel restricties en dat is allemaal niet gemakkelijk te organiseren", geeft Van der Kraan aan. "Het is bijna ondoenlijk wat er van onze mensen wordt gevraagd. Het zijn zoveel dingen. Wie laat je wel het stadion in? En wie niet? Er kunnen bij wedstrijden immers maar zo'n 8.000 mensen naar binnen."

Mocht de manier werken, dan gaat FC Twente deze ook hanteren tijdens competitieduels. "Er kan altijd nog het nodige worden bijgesteld, voor de eerste competitiewedstrijd moet het in ieder geval in orde zijn. Laten we voorlopig maar koesteren wat we hebben. Een maand of twee geleden mochten er nog niet eens publiek naar binnen. Nu een derde", aldus Van der Kraan.

"We nemen stapjes, misschien zitten we over een paar maanden dan wel vol", vervolgt Van der Kraan. "Vandaag krijgen alle seizoenkaarthouders in hun nieuwsbrief de specifieke informatie. Deze informatie staat uiteraard ook op de website." Alle oefenwedstrijden van FC Twente worden ook uitgezonden op televisie. RTV Oost doet verslag van het duel met Excelsior'31, dat volgende week vrijdag om 19.00 uur begint.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›