OFFICIEEL | Lamprou vertrekt op huurbasis naar FC Twente

6
OFFICIEEL | Lamprou vertrekt op huurbasis naar FC Twente

Lazarous Lamprou speelt het komende seizoen voor FC Twente. De Griek komt op huurbasis over van PAOK Saloniki. Dat heeft FC Twente vrijdag via de officiële kanalen bevestigd.

Bij het Nederlandse publiek is Lamprou vooral bekend van zijn huurperiode bij Fortuna Sittard. De 22-jarige aanvaller beleefde twee jaar geleden een uitstekend seizoen in de Eredivisie. In 27 officiële wedstrijden scoorde de vleugelspits acht keer en leverde hij tien assists af.

Volgens diverse media zou FC Twente in het huurcontract van Lamprou eveneens een koopoptie hebben bedongen. Het zou hierbij gaan om een bedrag van rond de vier miljoen euro. In het persbericht meldt de club zelf niks over een eventuele optie tot koop.

Wel laat technisch directeur Jan Streuer weten veel vertrouwen te hebben in de nieuwe aanwinst. "Lazaros Lamprou geeft ons meer mogelijkheden op de vleugels. Hij maakte indruk in zijn jaar dat hij voor Fortuna Sittard uitkwam, hij is een heel behendige speler. We hopen en verwachten straks een nog betere Lamprou te zien."

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 31 Jul 2020 om 23:05
  Gezien deze speler er nu is en je dus 3 vleugelaanvallers binnen het team hebt kun je elia wel concluderen dat elia niet komt lijkt me. Op zich niet erg vind ik want deze jongen zal minder verdienen dan elia em houden zo meer over voor een goede nummer 10
 • 31 Jul 2020 om 22:29
  Dat groene polotje van jans is echt geen gezicht. Moet gelijk aan Groningen denken haha
 • 31 Jul 2020 om 19:09
  Ben benieuwd, heb op YouTube wel wat prima dingen gezien (ookal zegt dat natuurlijk lang niet alles)
  Verras me positief!
 • 31 Jul 2020 om 18:51
  Welkom. Die 4 miljoen klopt alleen niet. Het is minder.
 • 31 Jul 2020 om 18:26
  Lazerus Lampie
 • 31 Jul 2020 om 18:07
  Welkom Lazarous, laat zien wat je waard bent!
zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›