Brama onder de indruk van Streuer: ''Dit had ik niet verwacht''

2
Brama onder de indruk van Streuer: ''Dit had ik niet verwacht''

Wout Brama was er afgelopen maandag niet bij, bij het trainingskamp in De Lutte. De geroutineerde middenvelder had enkele kleine pijntjes, maar volgens Brama zelf viel dat nog wel mee.

"Er was niet zoveel aan de hand. We hebben uit voorzorg een paar daagjes wat rustiger aangedaan. Ik heb individueel getraind met Wouter, de fysio en nu ben ik er weer", zegt Brama tegenover 1Twente. Brama is onder de indruk van de huidige groep. "Een goede groep. Ik denk dat we er leuke jongens met kwaliteit hebben bijgekregen. Maar ze hebben tijd nodig om te wennen. We hebben nog zes weken om te wennen, dat is super fijn. Dit had ik niet verwacht. Ik ben best wel content met de snelheid van handelen."

Brama vindt het fijn dat de jongens Nederlandstalig of goed Engelstalig zijn. "Kwaliteit is het eerste wat telt. Als het goede voetballers zijn, kan iedereen zich aanpassen. Daarnaast moeten het goede persoonlijkheden zijn. Spaans of Engels maakt mij niet zoveel uit, het liefst Twents, dat is het leukste, als ze hier vandaan komen."

De routinier kijkt uit naar het spelen van wedstrijden. "Ik voel me goed, voel me fit. Heb lang doorgetraind en niet zo'n lange vakantie gehouden. Ik heb er echt zin in. Zolang ik voor FC Twente speel, zal de motivatie nooit slecht zijn", besluit Brama.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Aug 2020 om 00:07
    Ikzeg. Geweldig kerel.
  • 5 Aug 2020 om 22:23
    Heerlijke gozer blijft het toch
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›