Jans erkent: ''Dat wordt de grootste opdracht voor deze groep''

0
Jans erkent: ''Dat wordt de grootste opdracht voor deze groep''

Ron Jans oogst in zijn korte tijd bij FC Twente al veel lof onder de supporters. Zo ging de trainer onlangs in gesprek met afvaardigingen van de supportersclubs waarin ze aan konden geven wat ze graag van FC Twente willen zien.

''Ik hoorde daar vooral de woorden ‘passie’ en ‘strijd’ terug'', zo begint Jans in de Tubantia. ''We hebben een filmpje van die avond opgenomen en dat aan enkele spelers laten zien. We hebben hartstikke aardige jongens, maar in het veld gaat het wel om winnen. Dat wordt, denk ik, de grootste opdracht voor deze groep. Ik ben zelf sociaal en geef mensen veel aandacht, maar wil wel ten koste van alles winnen.''

''Jan Wouters vind ik daar altijd een mooi voorbeeld van'', vervolgt Jans. ''Buiten het veld een hele lieve jongen, maar in het veld deed hij alles voor het resultaat. Daar moeten wij ons in gaan bewijzen dit seizoen en daarin wil ik de groep wel uitdagen. We hebben met spelers als Selahi en Julio Pleguezuelo spelers die heel agressief op de bal kunnen verdedigen, maar bij een aantal moet het wel opgewekt worden, het zit er niet van nature in. En passie en strijd kun je ook bieden als je een type bent als Menig, Cerny en Lamprou'', aldus Jans.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›