''Jongens die afvallen moeten het niet als teleurstelling zien''

1
''Jongens die afvallen moeten het niet als teleurstelling zien''

Ron Jans heeft duidelijk kenbaar gemaakt dat hij de jeugd dit jaar een kans wil geven bij FC Twente. Jans is hier niet voor maar één seizoen, maar wil een toekomst opbouwen bij de club.

''Ik kijk ook naar de lange termijn'', zo begint Jans, die de verhalen ook gehoord heeft over het gebrek aan aandacht voor de talenten binnen de club, in de Tubantia. ''Dat is gebeurd, maar dat gaat niet meer gebeuren.''

Daarentegen moeten die jongens het nu ook laten zien. ''Niet alle jongens die nu meetrainen zullen bij de selectie blijven. Die krijgen straks met een teleurstelling te maken, maar dat moet dus geen teleurstelling zijn. Ze moeten deze weken als een plus zien en niet denken dat er iets is afgepakt als ze terug moeten naar ‘onder 21’. Ik heb het al zo vaak meegemaakt dat jonge jongens dan opeens minder gaan doen in hun eigen team. Je weet nu dus wat er wordt gevraagd en wat er nodig is om te terug te keren'', besluit Jans.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Aug 2020 om 11:51
    Laat ze niet te snel afvallen,want met alle huurlingen zijn deze jongens misschien wel de financiële redding van FC Twente!!!
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›