Wouda: ''We hebben FC Twente heel aardig weerstand geboden''

3
Wouda: ''We hebben FC Twente heel aardig weerstand geboden''

FC Twente heeft vrijdagavond met 3-1 gewonnen van Excelsior'31. De eerste goal begon met een fout van de Rijssenaren. De amateurclub gaf onnodig een corner weg, waaruit Julio Pleguezuelo scoorde. Trainer Jurjan Wouda baalt daarvan.

"Het begint inderdaad met een fout bij ons", zegt Wouda voor de camera van Excelsior'31. "Het begint bij de eerste opbouw, waar we niet doorheen komen. Uiteindelijk wordt het een corner, een uitstekend aangesneden corner. Hij wordt binnengekopt, maar het was een goede goal van ze."

De oefenmeester blijft erbij dat Excelsior geen ontzag voor de Tukkers moeten hebben. "Ik had de bespreking gedaan en zei: ''Wel respect, maar geen ontzag''. We wilden niet als speelbal gebruikt worden. Dat hebben we ook wel laten zien op het veld. We hebben FC Twente heel aardig weerstand geboden."

De derde goal was een vrije trap die om de muur heen werd geschoten, een fout van de keeper vindt Wouda. "Hij (Lazaros Lamprou, red.) schiet hem goed binnen, maar eigenlijk mag dat niet. De muur stond niet helemaal goed. Buiten dat schiet hij hem goed binnen. Dit zal ons geen tweede keer voorkomen", besluit Wouda.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Aug 2020 om 20:08
  • Quote van 8 Aug 2020 om 19:57
   Wel leuke wedstrijd. Cambuur is leuke ploeg!
  En een goede spits
 • 8 Aug 2020 om 19:57
  • Quote van 8 Aug 2020 om 19:17
   Geen mondkapjes bij Emmen Cambuur
  Wel leuke wedstrijd. Cambuur is leuke ploeg!
 • 8 Aug 2020 om 19:17
  Geen mondkapjes bij Emmen Cambuur
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›