Vriendenkring geeft tekst en uitleg: ''Niet passend bij de sfeer''

0
Vriendenkring geeft tekst en uitleg: ''Niet passend bij de sfeer''

FC Twente speelde maandagavond in de Grolsch Veste een vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Sittard, maar het home van de Vriendenkring was nog gesloten. Via Facebook heeft de supportersvereniging maandagmiddag al tekst en uitleg gegeven. 

"Ondanks onze wens weer terug te gaan naar het normaal van vroeger, blijkt dat momenteel erg lastig", liet de Vriendenkring weten. "Net als alle andere horeca hebben ook wij te maken met een groot aantal regels en voorschriften. Na afgelopen donderdag is de situatie nog lastiger geworden."

"Een overtreding kan leiden tot tijdelijke, gedwongen sluiting van ons Hatrans Home, zoals ook bij De Treffers na de oefenwedstrijd met De Graafschap is gebeurd. Bovendien is een Hatrans Home waar maximaal 170 mensen verplicht op anderhalve meter afstand van elkaar moeten zitten, zonder muziek, ook niet passend bij de sfeer zoals we die bij De Vriendenkring kennen", constateert men.

Het is nog niet bekend of het home van de Vriendenkring rondom de vriendschappelijke wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en FC Emmen wel weer geopend is. "We willen de situatie per wedstrijd bekijken", legt de supportersvereniging uit. "Hopelijk verandert de situatie de komende periode dusdanig, dat we snel in staat zijn u wel weer de mogelijkheid te bieden van onze faciliteiten gebruik te maken."

Hatrans Vriendenkring Home gesloten. Het zijn momenteel lastige tijden. De Corona situatie zorgde ervoor dat we sinds...

Geplaatst door Vriendenkring FC Twente op Zaterdag 8 augustus 2020
0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›