Van der Kraan verklapt: ''Dit zou dan met een mondkapje zijn''

1
Van der Kraan verklapt: ''Dit zou dan met een mondkapje zijn''

FC Twente neemt het zaterdagavond in de Grolsch Veste op tegen Fortuna Sittard en Paul van der Kraan rekent op een 'uitverkocht' stadion. Dat laat de algemeen directeur weten in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite. 

"De kaarten voor de wedstrijd tegen FC Groningen waren snel uitverkocht", blikt hij terug. "Na de bestelronde van donderdag was FC Emmen ook snel vol, alleen voor Fortuna Sittard zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze verwachten we aan het eind van de dag ook ‘aan de man’ te hebben gebracht."

"Dat betekent dat we de komende drie thuiswedstrijden het maximale aantal van 8000 supporters in De Grolsch Veste hebben", verklapt Van der Kraan. "Onze grote wens is om dit zo snel mogelijk op te schalen. De ECV is op dit moment in gesprek met diverse ministeries om al op korte termijn te realiseren dat meer supporters naar de stadions kunnen", vervolgt de bestuurder. 

"Het profvoetbal hoopt van het kabinet de ruimte te krijgen om vanaf oktober bij enkele clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie te gaan experimenteren met het loslaten van de 1,5 meter-maatregel voor supporters in diverse stadionvakken. Dit zou in navolging van het openbaar vervoer dan met een mondkapje zijn. FC Twente is klaar voor dit experiment", legt hij uit. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Sep 2020 om 15:16
    8000....Tja, in het oude Diekman zou het dan bijna uitverkocht zijn....Beter iets dan niets!
zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›