Jans treurt: ''Heel vervelend, ik had hem er graag bij gehad''

0
Jans treurt: ''Heel vervelend, ik had hem er graag bij gehad''

FC Twente neemt het zaterdagavond in de Grolsch Veste op tegen Fortuna Sittard, maar trainer Ron Jans kan geen beroep doen op Lindon Selahi. De middenvelder zit vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus niet bij de wedstrijdselectie. 

“Dat is heel vervelend voor hem”, vertelt de oefenmeester op de clubsite. “Lindon heeft afgelopen week bij de nationale selectie van Albanië gezeten en in de eerste week zijn daar twee coronabesmettingen geweest. Zelf heeft hij geen klachten. We moeten rekening houden met de protocollen en kunnen geen risico lopen. Heel jammer, ik had hem er graag bij gehad", aldus Jans.

Dario Dumic zit wel bij de selectie, maar hij begint nog op de bank. “Dario is er net, hij oogt goed, maar moet nog even geduld hebben”, vervolgt Jans, die blij is dat Kik Pierie op de weg terug is. “Kik heeft afgelopen weken keihard gewerkt, de medische staf heeft hem goed laten revalideren en hij voelt zich goed. Het zal nog eventjes duren voordat hij tot de wedstrijdselectie behoort." 

“Vergeleken met onze laatste duels zullen we morgen niet veel veranderen", vervolgt hij over de opstelling. "We gaan passie, strijd en energie in de wedstrijd gooien. We kunnen zenuwachtig of gespannen zijn voor het eerste duel, maar we kunnen die druk ook gebruiken om erop te klappen. Van mij mag het al wel zaterdagavond 21.00 uur zijn, we hebben genoeg positieve prikkels. De spelers staan er fysiek goed op, ook de jongens die iets later zijn aangesloten. Ze zullen alles geven, daar heb ik alle vertrouwen in.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›