Driessen enthousiast: ''FC Twente is goed voor het linkerrijtje''

1
Driessen enthousiast: ''FC Twente is goed voor het linkerrijtje''

FC Twente trapte het seizoen zaterdagavond met Danilo in de punt van de aanval. De Braziliaanse spits scoorde direct bij zijn debuut. Valentijn Driessen vindt het een prima zet dat Danilo dit seizoen bij FC Twente speelt.

"Dat is heel goed", zegt de chef voetbal van De Telegraaf bij VoetbalTijd. "Die gasten moeten niet meer in de Eerste Divisie voetballen, zeker niet die al een jaar in Jong Ajax hebben gezeten. Die moeten gewoon naar de Eredivisie en ik denk dat FC Twente goed is voor de onderkant van het linkerrijtje. Ik denk dat Jans hem het vertrouwen gaat geven, dan groei je veel sneller dan bij Jong Ajax tegen Helmond Sport."

Driessen genoot van FC Twente in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en zag de Tukkers eerder al aan het werk in de oefenwedstrijd tegen Feyenoord. "Het is snel, ze durven te voetballen en er zit veel dreiging in", analyseert hij. "Het viel mij echt honderd procent mee. Ik had het ook wel een beetje verwacht, moet ik eerlijk zeggen. Ik heb wel een hoge pet op van Jan Streuer."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Sep 2020 om 18:21
    Play-offs???
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›