Van Galen roemt uitblinkers van FC Twente: ''Daar hou ik van''

1
Van Galen roemt uitblinkers van FC Twente: ''Daar hou ik van''

FC Twente wist zondagmiddag in De Kuip een punt te pakken tegen Feyenoord en Barry van Galen heeft Joël Drommel en Julio Pleguezuelo naar aanleiding van die uitstekende prestatie opgenomen in zijn Elftal van de Week. 

De voormalig profvoetballer, die jarenlang onder contract stond bij AZ, is vol lof over Joël Drommel. "Ik vind hem in zijn spelhervattingen goed geworden, daar hou ik van. Hij is niet meer zo bang, komt goed uit en pakte een pingel”, legt hij uit op de website van de Telegraaf. Van Galen heeft met FC Twente-verdediger Julio Pleguezuelo nog een speler van de Tukkers geselecteerd. 

"Als je overeind blijft in De Kuip is dat knap, vandaar mijn keuze voor die jongen met die onuitspreekbare achternaam (Julio Pleguezuelo, red.)", vervolgt hij. "Ik voorspel overigens dat de top-3 en Feyenoord in het bijzonder zijn legioen gaan missen. Normaal trekken zij zo’n wedstrijd over de streep, maar van een paar duizend man raken de tegenstander en de scheidsrechter niet meer in de war", besluit Van Galen. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Sep 2020 om 13:06
    De scheidsrechter was duidelijk wel in de war een kleiner legioen of niet, Barry !!
    Hij vond het toch echt niet kunnen dat het grote Feijenoord punten zou laten liggen tegen Fc Twente.
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›