Van Staa: ''De 'Man van Jan' komt dus bij FC Twente vandaan''

2
Van Staa: ''De 'Man van Jan' komt dus bij FC Twente vandaan''

FC Twente speelde zondagmiddag in de Kuip met 1-1 gelijk tegen Feyenoord en Joël Drommel hield de Tukkers met enkele uitstekende reddingen op de been. Volgens Jan van Staa was de doelman niet echter de 'Man of the Match' bij de bezoekers.  

"Een middenvelder die opgevallen is: Godfried Roemeratoe in De Kuip", vertelt hij voor de camera van RTV Oost. "Als je ziet wat hij gedaan heeft: ballen afpakken, nuttige overtredingen, rustig in balbezit... ja, dan verdien je echt deze week de prijs. De man van Jan komt dus bij FC Twente vandaan", aldus Van Staa.

Jan van Staa blijft lovend: "Roemeratoe was in balbezit heel rustig, maakte weinig fout. Hij maakte op de juiste momenten overtredingen en keuzes. Hij heeft het makkelijker als hij als enige op '6' speelt. Op zes is hij gewoon de belangrijkste speler op het veld. Hij viel me gewoon heel erg op."

Foto boven via: NES Images

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Man van Jan speelde dit weekend gelijk met zijn club in De Kuip! ???? ??? Eens met deze keuze? #fctwente #manvanjan #janvanstaa #rtvoost

Een bericht gedeeld door RTV Oost Sport (@rtvoostsport) op

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Sep 2020 om 20:58
    Fantastisch talent die zich snel tot dragende speler gaat ontwikkelen. Deze talenten hebben nu eindelijk een fatsoenlijke trainer
  • 21 Sep 2020 om 17:49
    heb ik vorig seizoen al gezegd ..de beste bal afpakker die we hebben ..maar 3G wou niks horen ...