Lof voor Roemeratoe: ''Hij deed het 75 minuten heel goed''

4
Lof voor Roemeratoe: ''Hij deed het 75 minuten heel goed''

FC Twente behaalde zondagmiddag een knap punt in de Kuip. FC Twente-clubwatcher Leon ten Voorde is lovend over de wedstrijd van de ploeg van Ron Jans.

"FC Twente begon heel goed, maar kregen het daarna even heel lastig en kregen toen heel curieus twee penalty's tegen binnen één minuut. Die penalty van Oosterwolde zag je aankomen. Het was duidelijk een beginnersfout. Je denkt: het gaat hem een keer overkomen in het begin. Ik heb het er met hem nog over gehad na de oefenwedstrijd in De Kuip. Toen was er ook zo'n momentje, maar toen deed hij het niet", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand.

Volgens de clubwatcher heeft het vooral te maken met de belangen van de wedstrijd. "Bij die eerdere wedstrijd gaf hij aan dat hij geen penalty wilde veroorzaken, maar nu deed hij het in een belangrijke wedstrijd wel. Het is een leerproces, hij moet er wel van leren. Maar hij speelde nu tegen Berghuis, dat is wel echt een leerproces."

Ten Voorde was tevreden over het spel van de Tukkers. "Tot de 75e minuut deden ze het prima, maar toen kwamen ze even heel goed weg. Ze kregen drie enorme kansen. Dan kom je even goed weg, maar op basis van negentig minuten was het een verdiend punt", vervolgt Ten Voorde, die lyrisch is over het jonge middenveld. "Als ik je voorafgaand aan het seizoen had gezegd dat ze met Bosch, Roemeratoe en Zerrouki een punt in de Kuip zouden pakken, had je me voor gek verklaard."

"Roemeratoe deed het 75 minuten heel goed, maar toen kwam hij in de vermoeidheid en werd hij slordig, maar ik vond het heel knap van FC Twente. Laten we de credits aan FC Twente geven, ook al was Feyenoord niet goed", besluit Ten Voorde.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Sep 2020 om 08:33
  • Quote van 23 Sep 2020 om 07:37
   Vooral Lamprou en Selahi vielen niet goed in ,
  Selahi zijn meerwaarde was vorig jaar zijn inzet, was voetballend niet geweldig, maar in team vol lamzakken viel hij hierdoor positief op. Nu hmgehele team met 100% inzet speelt is hij dat kwijt en blijkt het voetballend matig
 • 23 Sep 2020 om 07:54
  • Quote van 23 Sep 2020 om 07:37
   Vooral Lamprou en Selahi vielen niet goed in ,
  Vond Jeremejeff veeel erger. Constant duels verliezen en veel balletjes die ertussen vielen waar hij niet op liep.
 • 23 Sep 2020 om 07:37
  Vooral Lamprou en Selahi vielen niet goed in ,
 • 23 Sep 2020 om 07:25
  Het probleem was dat de wissels niets toevoegden. Daardoor kon de rest het niet meer belopen. Juist Roemeratoe hield het wel vol. Bijzonder dat hij dan juist die eruit pikt.