''Dan is Menig gewoon een smaakmaker voor de hele Eredivisie''

0
''Dan is Menig gewoon een smaakmaker voor de hele Eredivisie''

Queensy Menig was zondagmiddag een van de uitblinkers bij FC Twente. Clubwatcher Tijmen van Wissing is lovend over de pijlsnelle aanvaller, al moet zijn rendement wel omhoog.

"Die diepgang bij Menig blijft altijd gevaarlijk", steekt Van Wissing van wal bij De Oosttribune. "Als hij ook nog zijn vizier op scherp gaat krijgen, dan is dat gewoon een smaakmaker voor de hele Eredivisie." Volgens Van Wissing waren de overtredingen bij de penalty's niet slim. "Eerst Oosterwolde bij de achterlijn, dan denk ik: 'Doe het niet' en dan pakt Drommel hem. Dat kan ik nog begrijpen."

Over de overtreding van Julio Pleguezuelo is Van Wissing minder te spreken. "Zo oliedom. Berghuis ging al naar de zijkant.. Dat achterlijke glijden in de zestienmeter. Ze kregen weinig kansen en dan begint de Kuip nog te morren", zegt Van Wissing, die het niets eens is met Kwakman, die vond dat Danilo te vroeg naar de kant ging. "Die houdt het nog niet langer vol. Hij speelde heel goed. Maar hij houdt het niet langer dan een uur vol."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›