FC Twente-fans kunnen ticket kiezen voor duel met PSV, AZ of Ajax

1
FC Twente-fans kunnen ticket kiezen voor duel met PSV, AZ of Ajax

FC Twente start in de maand oktober met de verkoop voor de volgende zes thuiswedstrijden. De thuisduels met Fortuna Sittard, FC Groningen en FC Emmen zijn helemaal uitverkocht.

Met de huidige coronacapaciteit van 8.000 toeschouwers kan elke seizoenkaart- of Premium Seathouder minimaal  1 van de 3 wedstrijden in een blok bezoeken. FC Twente heeft een aantal wijzigingen gedaan. Zo kunnen supporters in eerste instantie alleen in het gedeelte van het stadion waar ze normaal ook zitten. Daarnaast zijn de duels met PSV, AZ en Ajax in één verkoopblok ingedeeld.

Op dinsdag 6 oktober om 19.00 uur gaat eerst het tweede blok in de verkoop met wedstrijden tegen PEC Zwolle, RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam. Op dinsdag 20 oktober om 19.00 uur start de verkoop van het derde blok met de 'toppers' tegen PSV, AZ en Ajax. Iedereen heeft de kans om naar één wedstrijd naar keuze in het blok te gaan.

Mochten er een week na de start van een blokverkoop nog kaarten over zijn bij een wedstrijd in dit blok, dan gaan deze exact een week later weer opnieuw in de verkoop, zodat iedereen een tweede kaart kan bestellen in het blok (tweede ronde). Meer informatie is hier te vinden

Tweede blok
FC Twente – PEC Zwolle | Zaterdag 31 oktober – 20.00 uur
FC Twente – RKC Waalwijk | Vrijdag 27 november - 20.00 uur
FC Twente – Sparta Rotterdam | Dinsdag 22 december – 21.00 uur  

Derde blok
FC Twente – PSV | Zondag 22 november – 16.45 uur
FC Twente – AZ | Zondag 13 december – Tijdstip wordt later bekend
FC Twente – Ajax | Donderdag 14 januari – 20.00 uur 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Sep 2020 om 20:11
    Het gaat hier om het kiezen van wedstrijden, niet (zoals in de tekst meerder malen aangegeven wordt) om de verkoop van tickets.
zaterdag 31 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›