Wagelaar: ''Bij Onder 17 maakte hij er 15 en gaf hij 9 assists''

0
Wagelaar: ''Bij Onder 17 maakte hij er 15 en gaf hij 9 assists''

FC Twente wil zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog versterken met een aanvallende middenvelder en daardoor is het de vraag wat er uiteindelijk met Jesse Bosch gaat gebeuren. René Wagelaar beseft dat Bosch geen echte 'nummer 10' is. 

"Hij vult het prima in, vooral met druk zetten en hard werken", legt hij uit bij VoetbalTijd. "Maar ik vind Jesse geen tien. In de jeugd bij FC Twente Onder 17 maakte hij er vijftien (goals, red.) en gaf hij acht of negen assists, maar dat was een andere tijd", blikt Wagelaar terug. 

"Fysiek is hij sterk, maar in '1' wordt wel om iets andere dingen gevraagd dan alleen maar hard werken", vervolgt hij. "Het verfijnde van een '10' mist hij op dit moment zeker nog, maar ik denk dat het een hele prima '8' zou zijn. Maar goed, dat zoekt Twente nu niet", beseft Wagelaar.

"Dus ik kan me voorstellen dat ze echt een verfijnde 10 gaan zoeken en dan kom je inderdaad uit bij Mauro, Ekkelenkamp en noem ze allemaal maar op", legt hij uit. "Je moet wel een technicus hebben, iemand die mensen voor de goal kan zetten", besluit Wagelaar. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›