Dervisoglu kijkt uit naar 10-positie: ''Denk dat het mij beter past''

0
Dervisoglu kijkt uit naar 10-positie: ''Denk dat het mij beter past''

Halil Dervisoglu maakte vorige week op huurbasis de overstap van Brentford FC naar FC Twente. De international van Jong Turkije is van oorsprong een aanvaller, maar technisch directeur Jan Streur ziet in hem ook een nummer tien.

"Dat klopt, een beetje achter de spits. Dat is ook een nieuwe uitdaging voor mij", vertelt Dervisoglu voor de camera van FOX Sports. "Ik ben als speler altijd wel een spits geweest die een beetje uitzakt, dus ik denk niet dat het een heel groot verschil voor mij gaat zijn. Alleen moet ik mij op bepaalde punten wel aanpassen."

Dervisoglu had bij Sparta Rotterdam met Ragnar Ache in de aanval ook een vrije rol. "Ik voel dat ik altijd een vrije rol heb, ik speel altijd mijn spel. Maar op tien heb ik dat misschien nog wel meer. Ik denk dat dat wel beter mij past. We zullen zien", aldus de geboren Rotterdam, die bij Brentford FC niet erg succesvol was.

"Ik hoopte dat iets meer kansen te krijgen. Dat is helaas niet gelukt. Ik kwam halverwege het seizoen en het team deed het heel goed. Ik heb wel minuten gekregen met invalbeurten", meent Dervisoglu, die in de Championship slechts 59 minuten speelde. "Dat was te weinig om mezelf te laten zien. Nu wil ik graag spelen en als dat bij een club als FC Twente kan, dan is dat heel mooi."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›