''Gelukkig zijn de spelers van FC Twente gevrijwaard van corona''

0
''Gelukkig zijn de spelers van FC Twente gevrijwaard van corona''

FC Twente neemt het zaterdagavond in Tilburg op tegen Willem II en trainer Ron Jans moet minimaal twee spelers missen. De oefenmeester, die met de Tukkers nog geen enkele wedstrijd  verloren heeft, kan geen beroep doen op Luka Ilic en Nathan Markelo. 

"Ilic heeft inmiddels zijn werkvergunning, maar is gisteren in quarantaine gegaan", laat algemeen directeur Van der Kraan weten in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite. "Helaas kan Ron Jans voorlopig niet beschikken over Nathangelo Markelo. Hij raakte in het oefenduel tegen Jong PSV geblesseerd en is voorlopig uitgeschakeld. Gelukkig zijn de spelers gevrijwaard van corona", vervolgt hij. 

"Bij elke test tot nu toe, en dat is er minimaal een in de week, zijn zij negatief getest. Iedereen binnen FC Twente is zich terdege bewust van het virus en leeft zo goed mogelijk alle regels van de protocollen na", legt Van der Kraan uit. "Dat neemt niet weg dat toch enkele medewerkers van de club positief zijn getest. Twee van hen mogen en kunnen gelukkig alweer aan het werk", besluit de bestuurder. 

 

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›