Van der Kraan: ''Zo'n 1600 (!) supporters hebben er een besteld''

1
Van der Kraan: ''Zo'n 1600 (!) supporters hebben er een besteld''

FC Twente neemt het zaterdagavond in Tilburg op tegen Willem II en algemeen directeur Paul van der Kraan is blij dat veel supporters morgen van een broodje beenham kunnen genieten. 

"Vorige week hebben we het Matchdaypakket gelanceerd", schrijft hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief. "Een mooie actie die samen met onze supportersverenigingen en enkele sponsoren is opgezet. Het Matchdaypakket wordt blijkbaar zeer gewaardeerd, want zo’n 1.600 (!) supporters hebben er een besteld."

"Morgen kan het pakket op de diverse locaties in en zelfs buiten Twente worden afgehaald", vervolgt Van der Kraan op de clubsite. "Door opnieuw de inzet van vele vrijwilligers van de supportersverenigingen is het een prachtig succes geworden en kan er tijdens Willem II – FC Twente het bekende broodje met een drankje worden genuttigd, zit je toch een beetje dicht bij ‘de jongens’", besluit de bestuurder. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Oct 2020 om 18:18
    Doe je dit bijv. bij iedere thuiswedstrijd en er rond de 1000 bestellingen zijn. Steun je de club toch op positieve wijze.
zaterdag 31 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›