Dervisoglu: ''Snap dat het voor Sparta-supporters niet leuk is''

4
Dervisoglu: ''Snap dat het voor Sparta-supporters niet leuk is''

FC Twente wist zich vlak voor het verstrijken van de transferdeadline te versterken met Halil Dervisoglu en dat zorgde voor onvrede bij Sparta en Henk van Stee. De talentvolle aanvaller is zich zelf echter van geen kwaad bewust. 

"Sinds mijn vertrek naar Engeland heb ik altijd contact gehouden met Henk, maar Twente toonde eerder serieuze interesse", legt hij uit in Tubantia. "Ik had al heel goede gesprekken met Jan Streuer en Ron Jans achter de rug, toen Sparta op de proppen kwam. Sparta is maar even in beeld geweest", aldus Dervisoglu, die wel begrip toont voor de fans van de club uit Rotterdam. 

"Ik snap dat het voor de supporters van Sparta niet leuk is en ik heb ook wel even het gevoel gehad dat ik ze tekort heb gedaan, maar dat is dus niet zo", vervolgt hij. "Je hebt bij een transfer met drie partijen te maken: de speler, de clubs en de makelaar. Die moeten op één lijn zien te komen. Je kunt dit dan ook niet alleen neerleggen bij mijn makelaar. Ik wilde naar een heel mooie club waar ik aan spelen ga toekomen en dat is Twente geworden. En daar ben ik heel blij mee", benadrukt Dervisoglu. 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Oct 2020 om 18:10
  Van Stee heeft dus flink voor z’n beurt zitten schreeuwen. Wat een afgang.
 • 17 Oct 2020 om 10:12
  Ben blij dat Halil voor FC Twente heeft gekozen, denk dat we veel plezier gaan beleven aan deze speler.
 • 17 Oct 2020 om 10:02
  Jans en JS hadden een vooruitziende blik. Van Stee was al een half jaar bezig om Dervisoglu naar Sparta te halen. Toen waren Ted en GG nog niet eens ontslagen.
 • 17 Oct 2020 om 09:32
  Okee genoeg nu
zaterdag 31 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›