Complimenten voor Streuer: ''Die maak je echt de pis niet lauw''

0
Complimenten voor Streuer: ''Die maak je echt de pis niet lauw''

FC Twente staat na vijf competitiewedstrijden op een vijfde plek en trainer Ron Jans heeft nog altijd geen enkele wedstrijd verloren met de club uit Enschede. Leon ten Voorde deelt een groot compliment uit aan technisch directeur Jan Streuer.

"Zo zie je, en dat is typisch de voetballerij: toen Van der Kraan op zoek ging naar een technisch directeur, heeft hij geen moment aan Jan Streuer gedacht", blikt hij terug in De Ballen Verstand. "Hij heeft stad en land afgebeld: Arnold Bruggink, ging van links naar rechts, daar kon je niet echt één lijn in ontdekken."

"Toen de tijd begon te dringen, dacht hij aan zijn Vitesse-tijd en een goede bekende en toen kwam hij bij Jan uit. Dat is ook soms voetbal, he", vervolgt Ten Voorde. "Achteraf is deze noodgreep echt een succesnummer gebleken, want ik denk dat iedereen heel tevreden is over het werk van Streuer. Hij weet ook wat-ie kan vertellen, dus voor ons en ook voor de supporters is dat heel prettig werken."

Fardau Wagenaar is het met hem eens. "Hij is zo down-to-earth, een beetje wat Wormuth ook heeft. Die maak je echt de pis niet lauw", reageert ze. "Hij belt ook gewoon terug, hij pakt op, hij praat terug en hij doet ook niet moeilijk. Ik vind dat wel mooi na al die 'moeilijke toestanden' bij Twente. Dit is zo'n fijn gevoel als ik dat enthousiasme zie. Dat heeft lang geduurd hoor, Leon", besluit Wagenaar. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!