''De prijzen die FC Twente hanteerde pasten niet bij de plek''

0
''De prijzen die FC Twente hanteerde pasten niet bij de plek''

FC Twente wordt niet alleen gesteund door vele supportersverenigingen. De club uit Enschede is ook de nodige businessclubs rijk. De TOS en Gouden Talenten, de twee grootste businessclubs, zijn dichter tot elkaar gekomen en willen meer samenwerken.

"Veel ondernemers zitten verspreid door het stadion", geeft TOS-voorzitter Coen Brinkman aan in het magazine INN'twente. "Waar je bij een bezoek aan Go Ahead Eagles echt het gevoel hebt dat je in aanraking komt met het Deventer bedrijfsleven, heb ik hier niet het gevoel dat je echt het Twentse bedrijfsleven binnenstapt. Het is te versplinterd over verschillende plekken in het stadion."

Meer samenwerken is volgens Brinkman de oplossing. "Daardoor hoop ik dat dat gevoel verbetert", geeft hij aan. "FC Twente is een sterk merk in de regio. Dat moeten we met zijn allen willen omarmen en daar moeten we van profiteren. Bovendien denken de TOS en Gouden Talenten over veel zaken al hetzelfde, hebben we vaak dezelfde belangen en komen we met dezelfde oplossingen."

De nauwere samenwerking heeft voor een nieuw prijsmodel op de hoofdtribune gezorgd. Zo zijn de stoelprijzen voor nieuwe leden van de TOS en Gouden Talenten gelijkgetrokken en is de stoelprijs beduidend lager komen te liggen.

"De nieuwe prijzen zijn meer marktconform", vindt Gouden Talenten-voorzitter Gerrit Stoker. "De prijzen die de club hanteerde pasten niet bij de plek op de ranglijst. Nu is het meer in evenwicht. Ook maken de nieuwe prijzen het laagdrempeliger voor nieuwe ondernemers om in te stappen. Dat biedt voor ons kansen om te groeien", aldus Stoker.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!