Ten Voorde: ''Ik denk dat hij gaat vlammen in de Galgenwaard''

0
Ten Voorde: ''Ik denk dat hij gaat vlammen in de Galgenwaard''

Morgen keert Vaclav Cerny met FC Twente terug naar de club die hem verhuurd: FC Utrecht. De Tsjech is het seizoen bij de Tukkers goed begonnen en zal zich ongetwijfeld ook tegen de club uit de Domstad willen laten zien. FC Twente-watcher Leon ten Voorde blikt bij Tubantia vooruit op de wedstrijd van zaterdag.

"Als FC Utrecht de top vier wil bestormen, wat ze vooraf hebben gezegd, dan moeten ze opschieten. Dus dan moet er zaterdag gewonnen worden van FC Twente", begint Ten Voorde over het duel van morgen. De ploeg van Ron Jans is, net als FC Utrecht, nog ongeslagen en zal er alles aan willen doen die reeks voort te zetten. John van den Brom zal daar niet anders over denken. Zijn ploeg speelt over het algemeen prima veldspel, maar doelpunten blijven uit. Morgen moet daar verandering in komen.

"We hebben het al vaker gezegd. Cerny is een jongen die heel veel vertrouwen nodig heeft en dat heeft hij bij FC Utrecht absoluut niet gehad", zegt Ten Voorde over de buitenspeler, die eerder aangaf geen eerlijke kansen in de Domstad te hebben gehad. "Ik vind in dit geval dat hij een punt heeft omdat hij na drie wedstrijden al afgeserveerd is en nooit meer in de basis heeft gestaan bij die club. Hij werd daar door het publiek ook heel cynisch bejegend", gaat de journalist verder.

Ten Voorde verwacht veel van Cerny morgen. "Ik denk dat hij gaat vlammen, daar in de Galgenwaard." Het duel met FC Twente betekent ook een weerzien met Dario Dumic. "Ook Dumic is bij FC Utrecht niet helemaal uit de verf gekomen", zegt de Twente-watcher. Mogelijk heeft ook de Bosnische verdediger revanchegevoelens richting zijn oude club.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!