Van den Brom vol lof: ''Ze hebben daar een hele goeie selectie''

0
Van den Brom vol lof: ''Ze hebben daar een hele goeie selectie''

FC Twente gaat zaterdagavond op bezoek bij FC Utrecht en trainer John van den Brom kijkt uit naar de ontmoeting tegen de club uit Enschede. De oefenmeester is onder de indruk van de Tukkers, die dit seizoen nog niet verloren hebben in de Eredivisie. 

"Ik vind dat ze daar een hele goeie selectie hebben neergezet met talentvolle jongens. Het zit ook mee en ze hebben heel veel jongens die een goal kunnen scoren", vertelt hij tegenover RTV Utrecht. Van den Brom doelt onder andere op Vaclac Cerny, die verhuurd is door de club uit de Domstad. 

"Vaclav is natuurlijk nog steeds speler van ons. Dus in dat opzicht ben ik blij dat hij speelt zoals hij nu speelt. Alles wat je wilt van een speler in zijn positie laat hij zien nu", vervolgt Van den Brom, die baalt dat zijn ploeg dit seizoen nog maar één keer gewonnen heeft in vier competitiewedstrijden. 

"We voetballen goed, de statistieken geven aan dat we tot de top behoren op het gebied van kansen creëren", vervolgt hij. "Ik ga me pas zorgen maken als we geen kansen meer krijgen. Maar als we er over blijven lullen gaat het wel tussen de oren zitten", besluit Van den Brom realistisch. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!