Cerny over wedstrijd tegen FC Utrecht: ''Dat zegt al heel veel''

1
Cerny over wedstrijd tegen FC Utrecht: ''Dat zegt al heel veel''

In aanloop naar de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Twente die morgen op het programma staat gaat het veel over Vaclav Cerny. De aanvaller wordt door de Tukkers gehuurd van de ploeg van John van den Brom en verkeert in een uitstekende vorm. In gesprek met RTV Oost blikt Cerny vooruit op het duel tegen zijn 'oude' club.

Voor de Tsjech is het een wedstrijd als alle andere. "Ik kijk uit naar elke wedstrijd die we spelen. Ik heb altijd het gevoel dat ik mezelf wil bewijzen, het wil laten zien. Het is de club waar ik vandaan kom, maar daar blijft het ook bij. Het is gewoon een wedstrijd die wij graag willen winnen", begint Cerny in gesprek met de regionale omroep.

Ondanks zijn goede vorm vindt hij dat het met FC Twente nog niet goed genoeg is. "Dat is mooi en daar ben ik blij mee, maar het kan nog beter. En het moet ook beter. Dus dit nu vasthouden en beter worden. De klik tussen ons kan beter, net als wedstrijden uitspelen en elkaar helpen als het even niet loopt. Er zijn veel dingen die nog beter moeten", besluit de buitenspeler.

Vaclav Cerny is het seizoen goed gestart en was al betrokken bij doelpunten. "Vijf wedstrijden gespeeld en ik heb in principe al meer minuten gemaakt dan vorig jaar. Dat zegt al heel veel. Ik speel en sta op het veld. We spelen mooi voetbal en het loopt. Ik ben blij dat ik daarbij betrokken ben met mijn goals en assists. Ik wil dat vooral zo houden."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Oct 2020 om 23:33
    Ik gun je aan hattrick Cerny, en daarmee een dikke middelvinger naar Utreg