Janssen: ''Op dit moment presteren ze gewoon hartstikke goed''

1
Janssen: ''Op dit moment presteren ze gewoon hartstikke goed''

FC Utrecht neemt het zaterdagavond in de Galgenwaard op tegen FC Twente en dat betekent ook voor Willem Janssen een ontmoeting tegen zijn oude club. De ervaren centrumverdediger hoopt dat hij speeltijd krijgt van trainer John van den Brom. 

"Ik ben zo ver dat ik beschikbaar ben voor de wedstrijden. Dat is een lekker gevoel. Ik zit morgen bij de selectie. Vorige week was het ook lekker om weer bij de groep te zijn, om het wedstrijdgevoel weer een beetje te pakken. Uiteindelijk moet je wedstrijden kunnen gaan spelen. Ik voel me steeds beter worden. Als ik nodig ben dan ben ik beschikbaar", begint Janssen.

Ondanks de afwezigheid van de captain ziet hij dat het goed staat achterin bij FC Utrecht. "Daar was ik ook niet zo bang voor, moet ik eerlijk zeggen. Tommy St. Jago en Justin Hoogma zijn gewoon allebei heel talentvol en op dit moment presteren ze gewoon hartstikke goed, denk ik. Ik heb een aantal dingen die ik kan toevoegen aan de ploeg, net als Tommy en Justin. Zo werkt het altijd. Ze doen het hartstikke goed", besluit de ervaren speler.

Maar krijgt Willem Janssen door de goed presterende concurrentie zijn basisplek wel weer terug? "Daar ben ik in die zin niet zo mee bezig, maar dat zou natuurlijk kunnen", laat hij weten. "Als zij het goed blijven doen is er misschien geen aanleiding. Aan de andere kant weet ik dat ik kwaliteiten heb die kunnen toevoegen aan de groep, daar ben ik ook van overtuigd."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Oct 2020 om 01:15
    Wat hebben we aan dit bericht met een vreemde kop?
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›