Snoei ziet kansen tegen FC Twente: ''Willen een stunt uithalen''

3
Snoei ziet kansen tegen FC Twente: ''Willen een stunt uithalen''

De Graafschap neemt het dinsdagavond in de strijd om de KNVB Beker op tegen FC Twente en trainer Mike Snoei beseft welke belangen er op het spel staan in De Grolsch Veste. De oefenmeester wil dolgraag winnen van de club uit Enschede. 

"Dit is een prachtige affiche”, vertelt hij op de website van de Gelderlander. "Twente heeft een goede ploeg, met veel snelheid en dynamiek. Maar ik denk dat er kansen liggen. Wij hebben veel energie en karakter in het elftal. Daar ben ik heel tevreden over. We willen graag een stunt uithalen en gaan het Twente zo moeilijk mogelijk maken", aldus Snoei. 

De kans is groot dat Ralf Seuntjens op de bank begint bij de club uit Doetinchem, waardoor Joey Konings waarschijnlijk aan de aftrap begint. "Ralf heeft een zware enkelblessure achter de rug en zou tegen Jong PSV eigenlijk minder lang spelen. Uiteindelijk was het toch nodig hem te laten staan”, vervolgt Snoei, die nog niet weet of Ted van de Pavert morgen kan spelen. 

"We moeten deze periode goed kijken wie er wel of niet fit genoeg zijn om te starten. En dan zijn we nog afhankelijk van de uitslagen van de coronatests", benadrukt hij. "Nu de wedstrijden zo kort op elkaar zitten, is het soms nodig tot het laatste moment te wachten met het nemen van een beslissing", besluit Snoei over de wedstrijd tegen FC Twente. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Oct 2020 om 18:48
    Ik den dat hij GEEN KANSEN ziet tegen Twente
  • 26 Oct 2020 om 18:38
    Niks daarvan!
  • 26 Oct 2020 om 17:31
    Spelen als een natte krant in de kkd