Snoei onder de indruk van FC Twente: ''Een prachtige ploeg''

0
Snoei onder de indruk van FC Twente: ''Een prachtige ploeg''

De Graafschap won dinsdagavond in de strijd om de KNVB Beker met 1-3 op bezoek bij FC Twente en trainer Mike Snoei was na afloop trots op zijn ploeg. De oefenmeester zag dat de 'Superboeren' voor rust al twee keer wisten te scoren. 

"De eerste helft was kwalitatief best aardig van ons. Misschien hebben we ze daar een beetje mee verrast door Verbeek op tien te zetten", aldus Snoei voor de camera van FOX Sports. "We hebben toch heel brutaal en goed proberen uit te voetballen. Dat is niet heel vaak echt lastig geweest voor hun, maar wel twee keer heel doeltreffend", blikt hij terug.

Snoei was in de tweede helft wel onder de indruk van de Tukkers. "Het is een prachtige ploeg, heel dynamisch. Vooral na rust toen ze al die jongens die ze rust hadden gegeven als een speer weer in gingen brengen", legt hij uit. Dan moet je wel even opletten. Dit is een mooie ploeg en lastig te bestrijden, maar daarom ook een enorm compliment voor mijn jongens."

Snoei vindt het logisch dat de bezoekers het lastig hadden na rust. "De voorsprong dwingt je al achteruit te lopen. We hebben het nog wel een paar keer geprobeerd met wat speldenprikken via Hamdaoui die erg gevaarlijk was. Maar uiteindelijk moet dat balletje toch op tijd binnen gaan vallen want de tijd dringt. En dan schieten wij zelfs nog de derde binnen, dat vond ik wel mooi", lacht hij. 

Of de club uit Doetinchem nog een feestje gaat vieren? "Het is gewoon een enorme ontlading en het is een mooie beloning voor iedereen binnen de club", vervolgt Snoei enthousiast. "We werken keihard en iedereen zit in hetzelfde schuitje met drukke programma's. En als je dan stiekem tussendoor nog even zo'n geweldige ploeg kan verslaan, dan geeft dat veel voldoening", erkent hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›