Drommel over Oranje: ''Ik kreeg heel wat meer ballen om de oren''

3
Drommel over Oranje: ''Ik kreeg heel wat meer ballen om de oren''

Joël Drommel is weer terug bij FC Twente, na het avontuur van de sluitpost bij Oranje. Drommel genoot volop bij het Nederlands elftal, zo vertelt hij in gesprek met Tubantia

"Ik ben van alle kanten heel goed opgevangen en heb een prachtige week gehad", steekt Drommel van wal. Debuteren deed hij nog niet, maar daar hield hij zelf ook geen rekening mee. "Stap voor stap. Deze ervaring heeft me in elk geval gesterkt in de gedachte dat ik op den duur in het Nederlands elftal wil keepen en naar de top wil. Ik weet nu wat er wordt gevraagd op het hoogste niveau."

Na het afhaken van Justin Bijlow vond Drommel zich ineens terug tussen Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en andere wereldsterren. "Ik kreeg bij het afwerken heel wat meer ballen om de oren dan bij FC Twente. Dit is een ander niveau dan ik gewend ben. Maar dat is ook logisch, toch? We hebben het hier over de top van Nederland, en in sommige gevallen zelfs over de top van Europa."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Nov 2020 om 11:38
    Hij heeft nu geroken aan hoe het in de echte top gaat en met een gelouterde ervaren keeper die alles al heeft mee gemaakt gesproken en een vriendschap gesloten.Deze ergaring is een enorme stap in zijn ontwikkeling.Daar kunnen we aleen maar beter van worden.Gevaar voor Twente is dat hij zijn contract toch niet zal openbreken en vol voor de volgende stap gaat. Hij is dan volgendjaar vrij in zijn keuze en aantrekkelijk voor vele top clubs.Er werd in het verleden wel gesproken over het Twente een transfer gunnen ik denk dat ik het voetbal cadeautjes niet meer bestaan.
  • 20 Nov 2020 om 10:06
    Precies wat een Keeper nodig heeft. Het latje is net weer iets hoger gelegd voor Drommel, dat zal hem extra motiveren.
  • 20 Nov 2020 om 09:41
    Super ervaring voor hem en uiteindelijk voor Twente!