'PSV-thuis' gratis te zien voor FC Twente-fans én sponsoren

2
'PSV-thuis' gratis te zien voor FC Twente-fans én sponsoren

FC Twente neemt het zondag in eigen huis op tegen PSV, maar vanwege de coronamaatregelen zijn er nog geen supporters welkom in de Grolsch Veste. Paul van der Kraan laat weten dat de wedstrijd echter sowieso gratis te zien is. 

"KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie, biedt zondag alle seizoenkaarthouders en sponsoren van FC Twente een gratis online FOX Sports Dagpas aan om FC Twente – PSV thuis live online te kunnen kijken. Meer informatie volgt vandaag via onze kanalen", verklapt Van der Kraan vandaag op de clubsite. De algemeen directeur is blij dat duizenden fans zondag ook kunnen genieten van een broodje Twenteham. 

"Morgenvroeg vanaf 6.00 uur zijn vrijwilligers en medewerkers in De Grolsch Veste om de #IKMISOE Matchdaypakketten in te pakken en te distribueren naar maar liefst veertig afhaaladressen. 5.000 broodjes Twenteham, verdeeld over meer dan 3.000 pakketten, vinden hun weg naar supporters in het hele land", vervolgt hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief. "Ook na drie keer is het nog steeds een prachtige actie die blijkbaar door heel veel supporters wordt gewaardeerd", besluit Van der Kraan enthousiast. 

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Nov 2020 om 13:41
    Tja, bij Caiway nooit iets gratis. Alleen maar oplopende kosten
  • 20 Nov 2020 om 13:16
    Haha gratis. Vorige week nog 3 maanden gratis fox sport gekregen bij kpn.
zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›