Drommel bereikt bijzondere mijlpaal: ''Alvast van harte, Joël''

0
Drommel bereikt bijzondere mijlpaal: ''Alvast van harte, Joël''

FC Twente neemt het zondag in de Grolsch Veste op tegen PSV en Paul van der Kraan kijkt uit naar de ontmoeting tegen de club uit Eindhoven. De algemeen directeur beseft dat het een 'mooie uitdaging' zal worden voor de ploeg van trainer Ron Jans. 

"Vanaf dinsdag bereidt de technische staf de ploeg voor op de Eindhovenaren, die slechts twee plaatsen hoger staan op de ranglijst. Vandaag sluiten ook de zes internationals weer aan. Zij zijn allemaal fit teruggekeerd en weer een mooie ervaring rijker", blikt Van der Kraan terug. 

"Helaas is Queensy Menig deze week positief getest. Hij had geen klachten, maar is na de uitslag wel direct in isolatie gegaan en omdat Godfried Roemeratoe in de directe omgeving van Queensy is geweest moest hij in quarantaine", vervolgt hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite. 

"Zo zie je maar dat zelfs als je alle maatregelen en veiligheidsprotocollen strikt naleeft corona je kan treffen. Hopelijk zien we de jongens weer snel op het veld", aldus Van der Kraan. "Het zijn bijzondere weken voor Joël Drommel. Hij beleefde een prachtig avontuur bij het Nederlands Elftal en zondag speelt hij zijn 100e competitiewedstrijd voor FC Twente. Alvast van harte, Joël." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 27 november 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›