Jans wijst op Heracles: ''Waarom zouden wij dat niet kunnen?''

2
Jans wijst op Heracles: ''Waarom zouden wij dat niet kunnen?''

FC Twente neemt het zondag in de Grolsch Veste op tegen PSV, maar trainer Ron Jans kan waarschijnlijk geen beroep doen op Godfried Roemeratoe. De oefenmeester hoopt dat Queensy Menig wel inzetbaar is tegen de club uit Eindhoven. 

“Queensy heeft de laatste dagen in isolatie gezeten en is vanmorgen opnieuw getest”, legt hij uit op de clubsite. "Wanneer de uitslag nu negatief is kan hij morgen aansluiten bij de training", aldus Jans, die er niet van uit gaat dat Roemeratoe kan spelen. “Er is nog een kleine kans dat deze uitslag er zondag voor de wedstrijd is en hij alsnog aan kan sluiten”, vervolgt hij realistisch. 

Jans kijkt ondanks de coronaperikelen uit naar het duel van zondag. “PSV kan als ze top spelen geweldig voetbal op de mat leggen, maar dat is eigenlijk nog volop in ontwikkeling. In de uitwedstrijd tegen Heracles hadden ze het heel moeilijk en werd het terecht 1-1", blikt hij terug. "Waarom zouden wij dat niet kunnen? We zien en voelen de drive en de groei van ons elftal. PSV heeft heel veel beweging in het team, maar zij zullen zich ook aan moeten passen als wij de bal hebben", besluit Jans. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Nov 2020 om 19:23
    Helaas 1-2.
  • 20 Nov 2020 om 16:02
    Ik zie twente wel stunten tegen psv. Ik gok op 2-1.