Drommel verklapt: ''Ik heb een liedje van Ciske de Rat gezongen''

1
Drommel verklapt: ''Ik heb een liedje van Ciske de Rat gezongen''

Joël Drommel heeft genoten van zijn periode bij het Nederlands elftal. De doelman van FC Twente, die helaas geen speeltijd krijg in de drie wedstrijden van Oranje, verklapt dat hij de internationals ook aan het lachen heeft gekregen. 

"Ik hoorde al dat als je voor de eerste keer bij de selectie komt, je een liedje moet zingen", blikt hij terug voor de camera van FC Twente TV. "Dat is niet lekker, maar ja: het moet maar. Ik heb een liedje van Ciske de Rat gezongen die ik uit m'n hoofd kende. Iedereen moest een beetje lachen", aldus Drommel.

"Maar Sven Botman kwam erbij en Ryan Gravenberch, dus ik was gelukkig niet de enige", vervolgt de sluitpost, die zondag weer een bijzondere mijlpaal kan bereiken. "De honderdste wedstrijd voor FC Twente is natuurlijk niet niets. En dan tegen PSV na zo'n week bij Oranje, het zijn allemaal mooie momenten die ik allemaal heel erg waardeer", besluit Drommel, die bij Oranje al 'dolde' met Denzel Dumfries. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Nov 2020 om 20:04
    Drommel is in gesprek geweest met Twente over verlenging van zijn contract, onder bepaalde voorwaarden m.b.t. een mooie transfer. Iemand enig idee wat hier de status van is?
vrijdag 27 november 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›